Welkom bij Connect Tile Agencies


Connect Tile Agencies ( C.T.A. ) is een dienstverlenend bedrijf welke exclusieve agentschappen voert van voornamelijk Zuideuropese wand - en vloertegellfabrikanten. Kwalitatief hoogwaardige producten worden hierbij aan onze klanten aangeboden.

Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het leveren van hoogwaardige keramische producten en diensten.  Connect Tile Agencies voert continu marktonderzoek uit en helpt de tegelbranche voortdurend zich mee te ontwikkelen met de tijd. Tevens zorgt C.T.A. voor een optimale merk - en serieverdeling over Nederland. Hierdoor is het voor de bedrijven welke met C.T.A. samenwerken mogelijk om zich op een positieve manier te onderscheiden op de Nederlandse tegelmarkt. 

Op onze website kunt u online nuttige en gedetailleerde informatie vinden over onze producten en diensten. Als u niet kan vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via de rubriek : Contact

Momenteel wordt er volop gewerkt aan een consument-vriendelijke website , waardoor het programma van C.T.A. goed online gevonden.